Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι μέλλει γενέσθαι με τα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ της Κρήτης!

Αυτές είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των Κρητικών ομάδων για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής

Πλησιάζουμε στο τέλος των αγώνων στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ σε όλη την χώρα και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Εμείς εννοείται θα επικεντρωθούμε στον όμιλο των κρητικών ομάδων ο οποίος έχει ακόμη αρκετά ερωτηματικά.

Αρχικά στο Ηράκλειο η μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΟΑ και ΠΑΟΚρουσώνα.

Στο Ρέθυμνο πρωταθλητής είναι ήδη ο Ερμής Ζωνιανών, στα Χανιά υπάρχει μάχη ανάμεσα σε Γρανίτη και Νέο Κισσαμικό, ενώ το Λασίθι δεν έχει πρωταθλητή αφού δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στους ομίλους των Αθηναϊκών ΕΠΣ.

Αρχικά στον Πειραιά το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο ομίλους και κόντρα στις Κρητικές ομάδες θα βρεθεί εκείνος που θα μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στους δύο ομίλους.

Εάν τώρα υπάρξει ισοβαθμία τότε οι δύο πρώτοι θα παίξουν αγώνα μπαράζ για να δούμε ποιος θα βρεθεί στον όμιλο των Κρητικών ομάδων.

Οι δύο ομάδες μεταξύ των οποίων θα κριθεί η μία θέση είναι ο Ατρόμητος Πειραιά και ο Περαμαϊκός με τον Ατρόμητο να έχει το προβάδισμα και να μοιάζει ο πιθανότερος αντίπαλος.

Στην ΕΠΣ Αθηνών υπάρχουν τρεις όμιλοι και πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Ηλυσιακός, Χαϊδάρι και Χαλάνδρη.

Μεταξύ τους οι τρεις αυτές ομάδες παίζουν mini πρωτάθλημα, στο οποίος έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα ο Ηλυσιακός, οπότε μοιάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί αντιμέτωπος με τις Κρητικές ομάδες καθώς στον όμιλο μας θα βρίσκεται ο δεύτερος από την ΕΠΣ Αθηνών, δηλαδή ένας εκ των Χαϊδάρι και Χαλάνδρι.

Τέλος η ΕΠΣ με το μεγαλύτερο αίνιγμα είναι εκείνη της Δυτικής Αττικής καθώς εκεί το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και μένουν 6 αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

Μέχρι στιγμής πρώτη είναι η ΑΣ Ποντίων, όμως παραμονεύει σε μικρή απόσταση ο Ασπρόπυργος.

Τα σενάρια που επικρατούν για το τι θα γίνει σε αυτή την ΕΠΣ είναι τρία.

Είτε να μην δοθεί πρωταθλητής από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής είτε να στεφθεί πρωταθλήτρια η ΑΣ Ποντίων είτε να ζητηθεί παράταση από την ΕΠΟ, η οποία έχει ζητήσει τους πρωταθλητές μέχρι 8 Μαΐου και να διεξαχθούν τα παιχνίδι με δύο έξτρα εβδομάδες προθεσμία καθώς οι δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα και έτσι δεν υπάρχει χρόνος για να πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες αγωνιστικές.

Σίγουρα το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο τις επόμενες εβδομάδες για το τι θα γίνει σε όλες της ΕΠΣ με τους πρωταθλητές αλλά κυρίως στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.