Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τουτζάρης για δηλώσεις Γκέκα: “Δεν αντέχω να με φτύνουν και να λέω βρέχει”

Δείτε την αναλυτικά την τοποθέτηση του Γιώργου Τουτζάρη σχετικά με τις δηλώσεις του Φάνη Γκέκα

Ο Γενικός Διευθυντής του Γιούχτα, Γιώργος Τουτζάρης, απάντησε στις δηλώσεις του τεχνικού του Τηλυκράτη, Φάνη Γκέκα, σχετικά με παρενέργειες του Ιωνικός – Γιούχτας και ψυχολογικό πόλεμο!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τουτζάρη:

Σέβομαι τον Φάνη Γκέκα απεριόριστα για όσα πολλά έχει πετύχει στην πορεία του ως ποδοσφαιριστής με τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά κ με την εθνική μας ομάδα κ δεν αλλάζει με ότι κι αν κάνει κ πει.

ΟΜΩΣ στο ξεκίνημα του ως προπονητής, στην πιο δύσκολη μέχρι στιγμής κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομαδα του,η διαχείριση της είναι τουλάχιστον ατυχής.

Οι επαγγελματίες του χώρου θα έπρεπε επειδή τα λόγια κ οι πράξεις μας αντανακλούν στην ιστορία των συλλογών που εκπροσωπούμε θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί…..τι εννοείς φίλε Φάνη με την λέξη “παρενέργειες”;

Επίσης τι είδους ψυχολογικό πόλεμο έχεις υποστεί όταν δεν υπήρξε πρόβλημα ούτε με την πόλη αλλά κ με την ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής όταν η ομαδα μας ο Γιουχτας ενημερώθηκε για το ν ορισμό του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον ΠΑΟ Β ημερα Παρασκευή για την Κυριακή κ σε άλλη πόλη (Λειβαδια) κ παρόλα αυτά ούτε πρόβλημα επικαλέστηκε κ καμία αναφορά έγινε ποτέ.

Οι παράγοντες του Τηλυκρατη μας επεφύλαξαν μια πολύ ζέστη κ άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι κ αυτή θα λάβουν στις Αρχάνες,όπως κ όλοι όσοι φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα που χρησιμοποιηθηκαν ως έδρα μας φέτος .

Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με δηλώσεις των πρωταγωνιστων του ποδοσφαιρου(παικτων-προπονητων)όμως σ αυτή την κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος δεν αντέχω να με φτύνουν κ να λέω ότι βρέχει.

Ας αφήσουμε τις περίεργα διατυπωμενες δηλώσεις κ να προσπαθήσουμε μόνο εντός των 4 γραμμών να κερδίσουμε οτι δικαιούμαστε.

Ελπίζω ότι το γήπεδο μας θα γεμίσει από άκρη σε άκρη κ θα χαρούμε την ομάδα μας επιτέλους στο ΣΠΙΤΙ της κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία μας κ την παρουσία του Γιούχτα στις επαγγελματικές κατηγορίες κ του χρόνου.