Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ανοιχτό κανάλι του ΟΦΗ με τον Φελίπε Γκαγιέγος

Πριν μερικές ημέρες το Primesport.gr είχε γράψει ότι ο ΟΦΗ ψάχνεται και στη Λατινική αγορά για την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις 6 και 8 στο κέντρο και πως είχε συγκεκριμένο στόχο.

Λίγες ημέρες μετά οι πληροφορίες λένε ότι στον ΟΦΗ έχουν ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα με τον πρώην Χιλιανό μέσο του ΟΦΗ, Φελίπε Γκαγιέγος, που μόλις χτες έμεινε ελεύθερος από την Ουνιβερσιτάτ μετά από 1,5 χρόνο όχι και τόσο επιτυχημένης παρουσίας.

Το ότι κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος ο Γκαγιέγος κάνει σίγουρα πιο εύκολη την επιστροφή του στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πολλά δεδομένα που πρέπει να εξεταστούν για την επιστροφή του Χιλιανού μέσου στον ΟΦΗ.

Και αυτό γιατί ο Γκαγιέγος πέρασε ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για 3-4 μήνες και όταν τον ξεπέρασε και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα του.

Τελευταίο μας του Γκαγιεγος με την Ουνιβερσιτάτ Ντε Τσίλε ήταν τον Φεβρουάριο και έκτοτε ήταν εκτός αποστολής αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή.

Αυτό που εξετάζουν στον ΟΦΗ λοιπόν είναι η αγωνιστική κατάσταση του παίκτη αλλά και το οικονομικό καθώς παρά το ότι έχουν πέσει οι μετοχές του Γκαγιέγος στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο παραμένει ένας παίκτης με υψηλό κασέ.

Το θέμα Γκαγιέγος αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μέσα στην εβδομάδα που έρχεται με τις πιθανότητες να έχουμε την επιστροφή του Χιλιανού στον ΟΦΗ μετά από 1,5 χρόνο να είναι αρκετές.