Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το κάλεσμα της Χερσονήσου στους φίλους της ομάδας να δώσουν αίμα για τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη!

Η Χερσόνησος Palmera Beach είναι στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη

Αρκετές ομάδες του Ηρακλείου δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στον πρόεδρο του Πόρου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ο οποίος δίνει μάχη ζωής και χρειάζεται αίμα.

Στηρίζουν τον αγώνα του Γ. Ασσαργιωτάκη, Αλμυρός και ΠΑΟΚ

Μία από αυτές είναι και η Χερσόνησος Palmera Beach, η οποία έκανε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας καθώς και στους δημότες Χερσονήσου να δώσουν αίμα ώστε να βοηθήσουν τον πρόεδρο του Πόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ Χερσονήσος Palmera beach είναι στο πλευρό του Γιάννη Ασσαριωτάκη και καλεί τους φίλους της ομάδας μας και τους δημότες του δήμου μας να βοηθήσουν σε αυτή την περιπέτεια υγείας που έχει ο πρόεδρος του Πόρου!

Όλοι μπορούν να δώσουν αίμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο απο την Παρασκευή 19 Μαίου και καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η συγκέντρωση του αίματος θα γίνεται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο στο ονοματεπώνυμο Ασσαργιωτάκης Ιωάννης του Ιδομενέα για την κλινική “Ασκληπείο” στην οδό Ζωγράφου 8 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του προέδρου του Πόρου και την κλινική “Ασκληπείο” στο κέντρο του Ηρακλείου θα μπορεί να προσφέρουν αίμα και όσοι είναι εκτός Κρήτης.