Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατί δεν έκανε τις δύο τελευταίες αλλαγές ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την τρίτη του νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, όντας καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο κάτι που δίνει και τα εύσημα στον προπονητή του Βάλντας Νταμπράουσκας. Γιατί όμως έμεινε στις τρεις αλλαγές η κρητική ομάδα και δεν έκανε άλλες δύο που είχε δικαίωμα. Διαβάστε στο Primesport.gr.

O ΟΦΗ έχοντας τον κόσμο του ως 12ο παίκτη πήρε την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της νταμπλούχου ΑΕΚ στο Ηράκλειο με 2-0. Για να γίνει αυτό όλοι οι παίκτες των κρητικών υπερέβαλαν εαυτούς, τόσο αυτοί που ξεκίνησαν όσο κι εκείνοι που προήλθαν από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς και έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο ώστε ο ΟΦΗ να πραγματοποιήσει μια μεγάλη νίκη. Ένας αγώνας με αρκετή ένταση, πολύ άγχος και στρες το οποίο θα μπορούσε να παρασύρει και τους πιο προσεκτικούς.

Ο ΟΦΗ ο οποίος είδε τους Πασαλίδη και Γκαγέγος να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τις αλλαγές του στο 75′ με την είσοδο του Λιρόι Αμπάντα, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι μετά τους Λαμπρόπουλο και Ντίκο. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας “πέταξε” τον Γάλλο στο γήπεδο και εκείνος τον δικαίωσε, βγάζοντας μια φανταστική ασίστ στον Νουά Ντίκο, ο οποίος σκόραρε για το 2-0 στο 83′. Λίγοι όμως παρατήρησαν πως στη στιγμή που έγινε η τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Λιθουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του, είχαν καλέσει και το αγαπημένο παιδί της κερκίδας του ΟΦΗ τον Χουάν Νέιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς, παρότι είχε δεχθεί το θερμό χειροκρότημα στο τελευταίο σπριντ πριν αλλάξει.

Αυτό έγινε καθώς ο Μπάκιτς που κάποια στιγμή παραπονέθηκε για κούραση αλλά είχε εξαιρετική απόδοση ρωτήθηκε από τον Λιθουανό τεχνικό αν μπορεί να συνεχίσει το ματς και από την στιγμή που έλαβε θετική απάντηση ο Νέιρα κάθισε ξανά στον πάγκο και ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με 3 αλλαγές αφού δεν είχε δικαίωμα να κάνει άλλες δύο μέχρι τέλος του ματς. 

 Τέλος καλό όλα καλά, όμως αφού το τελικό 2-0 αφήνει άπαντες ικανοποιημένους στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο”