Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μήνυμα αγάπης του Στ. Κτιστάκη στον Β. Κουβίδη

Μήνυμα αγάπης από τον Στέλιο Κτιστάκη προς τον Βασίλη Κουβίδη.

Ο πρώην πρόεδρος του Ελλάνιου Δαίδαλου, εξέφρασε αυτά που νιώθει μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση για τον Βασίλη Κουβίδη με αφορμή την αποχώρηση του από την προεδρία της Τυλίσου έπειτα από 18 χρόνια, τονίζοντας πως τον ξεχώρισε από την αρχή σαν άνθρωπο και του ευχήθηκε δύναμη από εδώ και πέρα.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κτιστάκη:

«Σε ξεχώρισα από την αρχή.. Ήρεμος με λίγο άγχος για το αποτέλεσμα οπότε βρεθήκαμε ¨αντίπαλοι¨ μέσα στο γήπεδο κάτι που πρόδιδε την αγάπη σου για την ομάδα που υπηρέτησες τόσα χρόνια. Γλυκό βάσανο η ενασχόληση αυτή και ψυχοφθόρα σε πολλούς τομείς, οικογένεια, τσέπη, σχέσεις, χρόνο!

Όλα τα παραπάνω, όταν με πήρες τηλέφωνο για το τι θα κάνω με την άνοδο της ομάδας μου, συντέλεσαν στον να σου πω την αλήθεια χωρίς “κόστος” όπως με προέτρεπαν πολλοί ! Μπίλη (όπως σε έλεγα πάντα) εάν δεν εκτιμήσεις την αξία του εαυτού σου, δεν θα εκτιμήσεις την αξία του χρόνου σου. Και αν δεν εκτιμήσεις την αξία του χρόνου σου, δεν θα κάνεις ποτέ τίποτε μ’ αυτόν.

Σου πηρε 18 δημιουργικά χρόνια αλλά τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. Είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πρόεδρος που πήγα γήπεδο για να δω την ομάδα του λένε πως όταν ένα λουλούδι ανθίζει (ανθρωπιά) οι μέλισσές έρχονται απρόσκλητες 😁

Η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις τόσα χρόνια , αξία είναι αυτό που παίρνεις τώρα με αυτές τις γραμμές που διαβάζεις..

Μπιλάρα σε ΑΓΑΠΩ ρε και ας μην κάναμε πολλή παρέα. Δύναμη σου εύχομαι από εδώ και πέρα !»