Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το παλεύει δυνατά για να παίξει στην Α1 ΕΠΣΗ ο Εργοτέλης

Μπορεί στην έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη να πάρθηκε η απόφαση ο Γ.Σ Εργοτέλης να ξεκινήσει από το μηδέν και από την Α2 ΕΠΣΗ μέσω της ομάδας Νέων του Εργοτέλη όμως η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που έχει αποφασίσει η ΕΠΟ έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Και αυτό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην κρητική ομάδα ήδη έχουν αποστείλει σχετικό έγγραφο στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ με το οποίο ζητούν να μάθουν το αν μπορεί ο Εργοτέλης να αγωνιστεί τελικά φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ.

Από την στιγμή που το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει στους “κιτρινόμαυρους” ψάχνουν μήπως υπάρχει ένα ανοικτό νομικό παράθυρο προκειμένου ο Εργοτέλης να κατέβει τελικά στην Α1 ΕΠΣΗ και να γίνουν οι ομάδες 17 από 16 με την κλήρωση φυσικά του πρωταθλήματος να επαναλαμβάνεται.

Στον Εργοτέλη περιμένουν αυτές τις ημέρες την γνωμοδότηση του νομικού τμήματος της ΕΠΟ στο ερώτημα που έχουν θέσει ενώ φυσικά θα πρέπει να εξετάσουμε και τις προθέσεις της ΕΠΣΗ που λογικά όμως δεν θα σταθεί εμπόδιο αν η ΕΠΟ ανάψει το “πράσινο φως” στους ανθρώπους του Εργοτέλη για να παίξουν στην Α1 ΕΠΣΗ.