Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το συγκινητικό αντίο της Αναγέννησης στον Π. Μαραγκάκη για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου μετά τη μεγάλη νίκη που σημείωσε χθες στα Δύο Αοράκια επί του ΟΦΗ κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της χωρίς Play Outs στην  παρθενική της συμμετοχή στη National League 1 και λίγες ώρες αργότερα ένας από τους σημαντικούς στυλοβάτες και της φετινής προσπάθειας ο Παντελής Μαραγκάκης έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την ομάδα. 

Ο έμπειρος γκάρντ είχε αφήσει πριν μερικά χρόνια τις επαγγελματικές κατηγορίες για να ενισχύσει την ομάδα του χωριού του και κέρδισε με την Αναγέννηση όλες τις ανόδους αποχαιρέτισε τους πάντες μέσα σε κλίμα συγκίνησης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ που σίγουρα πέρα από το αγωνιστικό σκέλος είχε μεγάλη σημασία και για τον ίδιο.

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου από τη μεριά της εξέδωσε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Παντελή Μαραγκάκη για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. 

“Γύρισες από την A1 στο χωριό σου με ένα όνειρο τρελό, να δεις την Αναγέννηση στις εθνικές κατηγορίες.
 
Η αρχή έγινε στο τοπικό που μετά το χαμένο πρώτο τελικό με το Ρέθυμνο BC και εσύ να έχεις υποστεί μια πολύ βαριά θλάση, έβαλες την ομάδα πάνω από τον εαυτό σου και με δύναμη ψυχής αγωνίστηκες και κατάφερες να κανείς το όνειρο σου πραγματικότητα. Να γυρίσεις τη σειρά και να σηκώσεις την κούπα στο Αρκαλοχώρι.
 
Την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ενώ όλοι σκεφτόντουσαν πως θα αγωνιστεί η Αναγέννηση στις Εθνικές κατηγορίες και θα έρθει η παραμονή στη Γ Εθνική, εσύ τόνιζες «μια βόλτα θα κάνουμε και θα ανέβουμε στη Β Εθνική». Έτσι έφερες την παρέα σου να παίξει στην ομάδα μας έκανες την οικογένεια πιο μεγάλη και στο φινάλε της σεζόν (2022-23) εκεί που όλα φαινόντουσαν δύσκολα και με μια εμφάνιση καριέρας στον 3ο ημιτελικό με αντίπαλο τον Πορφύρα μας οδήγησες στα τελικά και εν τελεί στο πρωτάθλημα και την National League 1. Φέτος, σε μια δύσκολη χρονιά γεμάτη τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα κρατάς ενωμένη την Αναγέννηση και αποφασίζεις να πεις «αντίο» έπειτα από τη μεγαλύτερη νίκη μας, που μας εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και μάλιστα παίζοντας με σπασμένο δάχτυλο στο πόδι.
 
Όλοι μαζί και ο κόσμος του Αρκαλοχωρίου στο πλευρό μας ζήσαμε πρωτόγνωρες στιγμές, χάρις σε εσένα!
Η Αναγέννηση θέλει να σου πει ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» @pmaragakis_ , γιατί αυτό που ονειρεύτηκες και το υλοποίησες με απόλυτη επιτυχία.
 
Σε ευχαριστούμε για όλα!”