Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το συγκινητικό αντίο του Μ. Λεμονάκη μετά από 22 χρόνια στον ΠΑΟΚρουσώνα

Μετά από 22 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στον ΠΑΟΚρουσώνα ο επί σειρά ετών γενικός αρχηγός της ομάδας Μανώλης Λεμονάκης ανακοίνωσε με μια μακροσκελή δήλωση του την αποχώρηση του από την ομάδα. 

Ο ίδιος αφού ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε άψογα όλα αυτά τα χρόνια επισημαίνει στο μήνυμα του ότι “όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους και ένα ταξίδι που άρχισε πριν 22 χρόνια γράφει σήμερα το τέλος του”.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πλέον γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚρουσώνα Μανώλη Λεμονάκη: 

“14 Ιουλίου 2001- 14 Ιουλίου 2023 . Όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Ένα ωραίο ταξίδι που άρχισε πριν από 22 χρόνια σήμερα γράφει τον επίλογο του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προέδρους και τα Δ.Σ που συνεργάστηκα, 

Αυτά τα 22 χρόνια κάναμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο και ισχυρό όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές , προπονητές, φροντιστές, που συνεργάστηκα, πιστεύω πως τους δικαίωσα όλους πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν παράγοντας. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τους παράγοντες τους που μας φιλοξένησαν όλα αυτά τα χρόνια απ΄όλη την Κρήτη και την Ελλάδα και έδειχναν την αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου και τον σεβασμό στον ΠΑΟΚ που άρμοζε. 

Ευχαριστώ την ΕΠΣΗ , τους διαιτητές και όλους τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια. Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κοινωνία του Κρουσώνα που πάντα ήταν δίπλα μου από το μεγάλο καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ. 22 χρόνια δεν έφυγα ποτέ , ούτε στα εύκολα αλλά πιο πολύ ούτε στα δύσκολα . Πάντα ήμουν εκεί. Εύχομαι τα καλύτερα στο νέο δ.σ και στον πρόεδρο , πιστεύω σε αυτούς ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα δυνατός εκεί που πρέπει και θα είναι πάντα στα ψηλά. 

Ευχαριστώ πολύ όλους ”