Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το de ja vu που θέλουν να αποφύγουν Πετράκης και Γρηγορίου

Σε λίγες ημέρες ξεκινάνε τα πλέϊ άουτ της Super League τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Δύο ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό βάσει βαθμολογίας πριν την έναρξη των πλέϊ άουτ είναι ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη και ο ΠΑΣ Γιάννινα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Δύο προπονητές που ξέρουν πολύ καλά από μάχες παραμονής καθώς τις έδωσαν και πέρυσι με τις ομάδες που εκπροσωπούσαν τότε και πάλεψαν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο μεν Γιάννης Πετράκης έφερε 7 ισοπαλίες πέρυσι με τον Λεβαδειακό στα πλέϊ άουτ και δεν κατάφερε να σωθεί , ενώ ο Ιωνικός του Γρηγορίου αν και κρατούσε την κατάσταση στα χέρια του και κέρδιζε με 2-0 τη Λαμία στο ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα στη Νίκαια τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2 με την ομάδα της Φθιώτιδας που φέτος ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος να κερδίζει το εισιτήριο της παραμονής στη Super League για λίγα λεπτά.

Τόσο ο Γ. Πετράκης όσο και ο Μιχ. Γρηγορίου ετοιμάζονται να δώσουν μεγάλη μάχη και φέτος με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα και σίγουρα κανείς εκ των δύο δεν θέλει να δει μια επανάληψη του ίδιου έργου και φέτος με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τις ομάδες που κοουτσάρουν για δεύτερη χρονιά να μην καταφέρουν να παραμείνουν στη Super League.

Θα είναι σίγουρα ένα σπάνιο στατιστικό το οποίο θέλουν δεδομένα να το αποφύγουν οι δύο ικανότατοι Έλληνες προπονητές.