Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τράβηξε μαζί του στον… γκρεμό ο Άγιος Ιερόθεος τον ΑΟΤ (2-2)

AOT και Άγιος Ιερόθεος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Τυμπάκι στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα των Αθηνών να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να τραβάει εκείνη του Τυμπακίου μαζί της στον… γκρεμό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ΑΟΤ, καθώς στο 12′ προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μουστάκη κάνοντας το 0-1 μέσα στο Τυμπάκι.

Νωρίτερα η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη, έφτασε κοντά στο να πάρει εκείνη το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η προσπάθεια του Βακράκου ήταν άστοχη.

Στο 16′ ο ΑΟΤ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπανδρέου με τον ρέφερι να ζητά να συνεχιστεί το παιχνίδι, μην υποδεικνύοντας την παράβαση.

Στο 28′ ο Βακράκος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1, με τον ΑΟΤ να κατορθώνει με τον Καμνέλιους την ανατροπή του σκορ πριν το ημίχρονο, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Αγίου Ιερόθεου, Σουηδός κεντρικός αμυντικός με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1 στο 40′ και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπανδρέου για τον ΑΟΤ και του Γκόντα από πλευράς φιλοξενούμενων, έπειτα από έντονη διαμάχη που είχαν μεταξύ τους οι δύο ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός αυτό, αποσυντόνισε τον ΑΟΤ, με τον Άγιο Ιερόθεο να επωφελείται και να ισοφαρίζει με τον Xολέβα στο 80′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Κουτεντάκης υπέβαλε την παραίτηση του από τον πάγκο του ΑΟΤ, με τα περιθώρια αποφυγής του υποβιβασμού για τους “ασπρόμαυρους” να είναι πλέον ελάχιστα.

ΑΟΤ: Υπέβαλε την παραίτηση του ο Μ. Κουτεντάκης

ΑΟΤ: Δημαράκης, Λούσι, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Παραθύρας, Καργάκης, Αριστεινίδης, Σίλβα, Βακράκος

Άγιος Ιερόθεος: Μαρκής, Μονεμβασίτης, Γκόντα, Μπακουλάτι, Πρίφτης, Κοτσερίδης, Μουστάκης, Ευθυμιάδης, Τσαμπουράκης, Μπιλικαΐδης, Βέσελι