Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για Ανθεστίωνα, 1-1 με ΠΑΝΟΜ

Ανθεστίων και ΠΑΝΟΜ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Από ένα γκολ οι δύο ομάδες στο Θραψανό, με τον Συσκάκη να σκοράρει για τον ΠΑΝΟΜ στο 65 και τον Ανθεστίωνα να απαντά για το τελικό 1-1 με τον Μπερνίκου στο 85

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή ευκαιρία και τον Ανθεστίωνα να έχει την κατοχή της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τρουλάκη ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ ο ΠΑΝΟΜ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τον Π. Γκέγκα να μην μπορεί να νικήσει με κεφαλιά από κοντά τον Κασσωτάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανθεστίων μπήκε δυνατά έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον πρώτο του σκόρερ, Σεραφειμίδη γεγονός που έκανε τον Μανώλη Κατσούλη να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Μιχάλη Συσκάκη στην συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και εκείνος δικαίωσε τον προπονητή του σκοράροντας πέντε λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΝΟΜ κέρδισε φάουλ κοντά στην περιοχή, με τον Διαμαντάκη να το εκτελεί και τον Συσκάκη που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι να σκοράρει για το 0-1 της ομάδας των Μαλίων στο Θραψανό στο 65′.

Η συνέχεια βρήκε τον Ανθεστίωνα να ψάχνει εναγωνίως το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 85′ με τον Μπερνίκου να σκοράρει για να φέρει το ματς στα ίσια για το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι, Ανθεστίων και ΠΑΝΟΜ μοιράστηκαν από ένα βαθμό για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ανθεστίων: Κασσωτάκης, Μακρογιαννάκης, Γιούγκα, Κουρίνος, Δρακάκης, Ανυφαντάκης, Χατζάκης, Σεραφειμίδης, Στρατάκης, Λυδάκης, Τρουλάκης

ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Ρούκα, Τζανάκης (30′ λ.τ Λυπίτκας) , Κατσούλης, Γκέγκα, Νικολλί (60′ Συσκάκης), Ξυλούρης, Γκέγκα Π., Καφούσης