Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγωδία στο Λασίθι: Δύο αστυνομικοί αυτοκτόνησαν

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Λασίθι η ανακοίνωση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών, συγκλονίζοντας τις τοπικές κοινωνίες του νομού και τους συναδέλφους τους στην αστυνομία. Οι δύο άνδρες, που είχαν ακόμα πολλά χρόνια ενεργητικής υπηρεσίας μπροστά τους, βρέθηκαν απαγχονισμένοι, αφήνοντας το περιβάλλον τους σε απορία και απόγνωση.

Οι αυτόχειρες αυτοί, που ήταν γνωστοί σε όλους ως αφοσιωμένοι αστυνομικοί, προξένησαν βαθύ σοκ στην τοπική κοινότητα. Οι κάτοικοι του νομού δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις τάξεις της αστυνομίας και το πονοκέφαλο που βιώνουν οι συνάδελφοί τους είναι αδιανόητος.

Οι δύο νέοι άνδρες, ηλικίας 34 και 35 ετών αντίστοιχα, ήταν γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους. Ωστόσο, οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή παραμένουν άγνωστοι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις προσωπικές τους δυσκολίες ή εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να επηρέασαν την απόφασή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία. Η τοπική κοινότητα εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή της για την απώλεια αυτών των νεαρών αστυνομικών, ενώ αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη τους.

ΠΗΓΗ: newshub.gr