Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραπέζι από τον Περιφερειάρχη στους φιναλίστ της Μικτής Κ16 Ηρακλείου

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ, θα δεξιωθούν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό.

Η ανακοίνωση:

«Σε αυτή την σπουδαία επιτυχία της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ, που θα εκπροσωπήσει το κρητικό ποδόσφαιρο στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος διεκδικώντας τον τίτλο, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσουν την στήριξή τους η Περιφέρεια Κρήτης και ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, που είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό, στην ανάπτυξη και στα νέα ταλέντα!

Την Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα και αμέσως μετά την προπόνηση της Μικτής, ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα δεξιωθεί σε εστιατόριο τα παιδιά του Ηρακλείου που πήραν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, τον προπονητή τους κ. Βασίλη Μπαστάκη και την διοίκηση της ΕΠΣΗ.

Ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στο μέλλον του ποδοσφαίρου, δίνει μέσα από αυτή την πρωτοβουλία τον δρόμο προς την κατάκτηση της κορυφής, στέλνοντας παράλληλα της ευχές όλης της Κρήτης στα παιδιά της Μικτής ΕΠΣΗ για να φτάσουν στον μεγάλο τους στόχο!»