Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρελό σενάριο από Τουρκία για “ανταλλαγή” Μαρσέλο – Μαζουακού

Μια τραβηγμένη εκδοχή που θα στείλει τον Μαζουακού στον Ολυμπιακό και τον Μαρσέλο στην Μπεσίκτας έφερε στο φως της δημοσιότητας η τουρκική ιστοσελίδα “Fotospor”.

Οι Τούρκοι αρκετές φορές μας έχουν εκπλήξει με τα δημοσιεύματα τους και τα σενάρια που κάνουν γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις. Το τελευταίο εξ αυτών το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα “Fotospor” συνδέει Ολυμπιακό και Μπεσίκτας με φόντο τους Μαρσέλο και Μαζουακού.

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Μαζουακού παίζει αρκετά στα “ερυθρόλευκα” ρεπορτάζ και σύμφωνα με τη “Fotospor” υπάρχει ένα σενάριο που κάνει λόγο για “ανταλλαγή”. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπεσίκτας σκέφτεται να μπει τέλος στον δανεισμό του Μαζουακού και να επιστρέψει στη Γουέστ Χαμ, απ’ όπου ο Ολυμπιακός θα τον πάρει εκ νέου ως δανεικό.

Την ίδια στιγμή η Μπεσίκτας θα πάρει από τον Ολυμπιακό τον Μαρσέλο. Μια εξέλιξη που, σύμφωνα με τους Τούρκους, θ’ αφήσει ικανοποιημένους όλους τους εμπλεκόμενους. Μόνο που ούτε πηγές επικαλείται ούτε συγκεκριμένες πληροφορίες.

πηγή Sportfm.gr