Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρ. Δέλλας: “Εκεί που φτάσαμε το ματς έπρεπε να το κερδίσουμε”

Aπογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους τη νίκη από τη στιγμή που προηγήθηκε με 2-1 στο 80 του Παναθηναϊκού ήταν ο Τρ. Δέλλας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου. 

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που δέχθηκε και οι απαντήσεις που έδωσε ο Έλληνας τεχνικός: 

Πως πιστεύει ότι μπορεί να λυθεί το πρόβλημα που απο επιπoλεότητες χάνει τα ματς 

“Δείξαμε μεγάλη διάθεση απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο μέρος. Αλλά όταν προηγήσε στο 80΄και δεν καταφέρνεις να βγάλεις την μπάλα από την περιοχή θα το πληρώσεις. Και στο προηγούμενο παιχνίδι συνέβη. Για αυτό το λόγο είμαι στεναχωρημένος. Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας που τον ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Έγινε ένα ματς με αρκετή ένταση εμείς προσπαθήσαμε τακτικά να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους 3 βαθμούς χωρίς αυτό να μειώνει την ποιότητα και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού: “

Για το ποια θετικά κρατάει από τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του με τον ίδιο στον πάγκο και τι τον προβληματίζει: 

“Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση από τα παιδιά αλλά δυστυχώς αυτό που παρατήρησα ήταν ότι η ανταπόκριση που είχα από τα παιδιά όταν δεν είχαμε συνεχόμενα ματς. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία στις εμφανίσεις , στη διάρκεια του παιχνίδιου μας. Τα πάνω κάτω που έχουμε σαν ομάδα πρέπει να το βελτιώσουμε και αυτό έχει να κάνει με την συγκέντρωση που δεν είναι στο μάξιμουμ. Είμαι περήφανος για τα παιδιά γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς.”

Για το αν πιστεύει ότι η έδρα θα παίξει ρόλο ώστε ο ΟΦΗ να “κλειδώσει” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία: 

“Δεν σκέφτομαι καν ότι μπορούμε να μπλέξουμε αλλά ποδόσφαιρο είναι και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η έδρα μας θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και εκτός έδρας θα παίξουμε με αντιπάλους που δεν είναι καλύτεροι από εμάς και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς”.