Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρ. Δέλλας: “Όταν εκτός έδρας σκοράρεις δύο φορές και δεν κερδίζεις αυτό είναι αρνητικό”

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έβαλε δύο τέρματα εκτός έδρας αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό στάθηκε ιδιαίτερα ο Τρ. Δέλλας στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα των Σερρών στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. 

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς ο Τρ. Δέλλας τόνισε: 

“Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, κάτω από πολύ ζέστη. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η ομάδα μου έλεγχε το παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βρεθήκαμε αναπάντεχα πίσω στο σκορ και εκεί κάπου χαθήκαμε. Αντιδράσαμε όμως ισοφαρίσαμε και πάλι από μια στατική φάση βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ. Είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και θεωρώ ότι οι αλλαγές μας βοήθησαν αρκετά στο να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά όταν σε ένα εκτός έδρας ματς σκοράρεις δύο φορές και δεν παίρνεις τη νίκη είναι κάτι αρνητικό για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η προσπάθεια δεν έγινε. Το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει πριν το παιχνίδι δεν τηρήθηκε , απλά είναι κάποιες λεπτομέρειες κάποιες φορές που μας κοστίζουν βαθμούς και αυτές στα εναπομείναντα ματς θα πρέπει να τις βελτιώσουμε. Κάτω από αυτή τη ζέστη όμως είναι πολύ δύσκολο να δείξεις αυτά που μπορούν και οι δύο ομάδες, Θα ήθελα να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό για την καινούργια χρονιά καλή επιτυχία. Είναι μια ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και πάντα έχω ωραίες αναμνήσεις σε αυτό το γήπεδο.” 

Για το αν είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα ότι ομάδες από την επαρχία όπως ο ΟΦΗ και ο Πανσερραϊκός είναι στη Super League: “Σίγουρα είναι και νομίζω ότι χρειάζονται αυτές οι ομάδες αλλά και οι πόλεις πρέπει να στηρίζουν αυτές τις ομάδες. Δυστυχώς το γήπεδο του Πανσερραϊκού απ΄ότι ξέρω έχει κάποια προβλήματα και δεν μπορούσε να δεχθεί περισσότερο κόσμο σήμερα αλλά γενικά η παρουσία του κόσμου σε αυτές τις ομάδες είναι πάρα πολύ σημαντική. Αν θέλουμε να έχουμε ομάδες από την επαρχία στην Α΄Εθνική θα πρέπει κάθε Κυριακή τα γήπεδα αυτά να είναι γεμάτα. Δυστυχώς αυτό δεν το βλέπουμε σε πολλά επαρχιακά γήπεδα και δεν θα πρέπει ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο μόνο όταν οι ομάδες αυτές παίζουν με τους τέσσερις μεγάλους αλλά πρέπει να πηγαίνουν σε κάθε ματς για να στηρίζουν την προσπάθεια της τοπικής ομάδας” 

Για τους φίλους που έχει στον Πανσερραϊκό: “Έχω πολύ καλούς φίλους στις Σέρρες. Σήμερα είδα παλιούς συμπαίκτες μετά από 30 χρόνια ξαναβρεθήκαμε πάλι. Οι αναμνήσεις μου από τις Σέρρες είναι πάρα πολύ καλές και όπως σας ξαναείπα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανα μέσα από τον Πανσερραϊκό και είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία και την δυνατότητα που μου έδωσε και νομίζω ότι αυτό το αναγνωρίζει και ο κόσμος.”