Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρ. Δέλλας: “Kάναμε μια πολύ μεστή εμφάνιση”

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του το παιχνίδι με το Βόλο ήταν ο Τρ. Δέλλας μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βόλο στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του τεχνικού του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου στις ερωτήσεις που δέχθηκε: 

Αν έχει παράπονο από τους παίκτες του από το σημερινό ματς :

“Κάναμε μια πολύ μεστή εμφάνιση σήμερα ξέροντας ότι ο Βόλος ειδικά εκτός έδρας αλλά και εντός είναι ομάδα που τις λίγες φάσεις που θα κάνει μπορεί να σου βάλει γκολ. Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν να κλείσουμε τα διαστήματα και να μην μπορέσουν πολλές μπάλες. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή και τηρήθηκαν αυτά που έίπαμε μέσα στην εβδομάδα. Βάλαμε δύο γκολ και δημιούργήσαμε και ευκαιρίες για άλλα γκολ και αν η τελική πάσα ήταν καλή θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί παίζοντας πρώτοι οι τρεις βαθμοί έπρεπε να είναι υπέρ μας για να μας βγάλει από την όποια δύσκολη θέση μπορούσαμε να μπλέξουμε. Ο Βόλος πίεσε παραπάνω στο τέλος αλλά πέρα από το γκολ που πέτυχε δεν απειληθήκαμε” 

Για τους στόχους του ΟΦΗ από εδώ και πέρα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν στα Play Outs: 

“Θα προσπαθήσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια να διατηρήσουμε το πλάνο που έχουμε, αλλά να δούμε και κάποια παιδιά που θέλω για τη νέα χρονιά. Πάνω απ΄όλα είναι η δομή της ομάδας και αυτό δεν αλλάζει. Η εικόνα δεν θα . Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση στα Play Outs.”