Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ο διαιτητής του VAR νόμιζε πως ο πρώτος ρέφερι είχε μετρήσει το γκολ του Ντίας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα αγγλικά μέσα ο λόγος που το VAR ακύρωσε το γκολ του Ντίας, είναι επειδή νόμιζε πως ο ρέφερι του αγώνα είχε μετρήσει το γκολ κι έτσι του είπε να εμμείνει στην απόφασή του.

Όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση που δημιουργήθηκε στον αγώνα της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, όπου οι «Ρεντς» είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, στον οποίο ηττήθηκαν με 2-1 από τους «Σπερς», με αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Ντίας στο 34ο λεπτό, για το οποίο παραδέχθηκε μέχρι και η Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας πως υπήρξε ανθρώπινο λάθος στον χειρισμό του VAR.

Αυτό όμως που έρχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον εκνευρισμό των «κόκκινων» είναι ο λόγος που έγινε το λάθος στο VAR. Βλέπετε, σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ, ο διαιτητής Ντάρεν Ίνγκλαντ που το χειριζόταν νόμιζε πως ο πρώτος ρέφερι Σάιμον Χούπερ είχε μετρήσει το γκολ και γι’ αυτό του είπε να επιμείνει στην απόφασή του μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της φάσης με τις γραμμές.

Δυστυχώς την παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ του πρώτου διαιτητή και του VAR δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ούτε ο βοηθός VAR (AVAR), Νταν Κουκ προκειμένου να αποσοβήσει το λάθος.

Πηγή: gazzetta.gr