Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Υπερηχητική» Μινωική έκανε ό,τι ήθελε τον Ρούβα στην Γέργερη!

Απίστευτη Μινωική, έκανε ό,τι ήθελε στο ματς με τον Ρούβα, τον οποίο φιλοδώρησε με έξι τέρματα μέσα στην Γέργερη.

Η Μινωική ήταν εκπληκτική στο πέρασμα της από την Γέργερη, νικώντας με 1-6 τον Ρούβα, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Γιάννη Χατζησεβαστού.

Φοβερό και τρομερό ξεκίνημα για τη Μινωική στο ματς, με τους Στακάκη και Πατσάκη με προσωπικές ενέργειες να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 10ο λεπτό.

Αρχικά στο 5′ ο Στακάκης με επέλαση από τα δεξιά, δεν βρήκε αντίπαλο να τον ανακόψει και πλάσαρε εύστοχα τον Ιατράκη για το 1-0, ενώ από μία ακόμη προσωπική ενέργεια του Πατσάκη, ο επιθετικός της Μινωικής έκανε το 2-0 μόλις στο 10′.

Η Μινωική είχε βάλει από νωρίς τις βάσεις για την σημερινή της επικράτηση, ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Στακάκη και κατόρθωσε με έναν άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ρούβα να κάνει και το 3-0. Συγκεκριμένα στο 30′ ο Περογαμβράκης έφερε εκεί που ήθελε τη μπάλα και με σουτ έγραψε το 3-0 σε ένα ονειρικό πρώτο ημίωρο για την “Μπάρτσα”.

Από εκεί και πέρα οι Μεσαρίτες προσπάθησαν ν’ ανακάμψουν και κατάφεραν να μπουν ξανά στο ματς στο 38′ με την τρομερή κεφαλιά του Πηρουνάκη που κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Νεόπουλου, για το 1-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου στην Γέργερη.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκίνησε στο ματς, μπήκε μετά την ανάπαυλα η Μινωική, η οποία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στη Γέργερη, έχοντας πολλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Παρόλα αυτά χρειάστηκε δύο εκτελέσεις πέναλτι για να κάνει το 1-5. Συγκεκριμένα στο 62′ ο Στακάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετάφρασε σε γκολ ο Ρουμελιώτης για το 1-4, ενώ στο 78′ ήταν η σειρά του Ανδρεαδάκη να νικήσει τον Ιατράκη από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-5, για να έρθουν δύο από τις αλλαγές του Γιάννη Χατζησεβαστού, οι Τριαμματάκης και Κουρουγκιαβούρης να συνεργαστούν, με τον πρώτο να τροφοδοτεί τον δεύτερο, ο οποίος έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή στη Γέργερη διαμορφώνοντας το τελικό 1-6 στο 85′.

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Καλεμάκης, Χριστοδούλου, Πηρουνάκης, Ζερβός, Κουτεντάκης, Ανδρίκος (80′ Γρηγορούδης), Χριστοφοράκης, Μαστραχάς (75′ Σεΐχ), Απλαδάς (70′ Δεσίπρης), Κουτσογιαννάκης

Μινωική (Γιάννης Χατζησεβαστός): Νεόπουλος, Καρανικολάου, Τσαμπουράκης, Καστελλιανάκης, Ψαρράς, Σαραφαλντίν (78΄Μπάλλας Α.), Ανδρεαδάκης, Ρουμελιώτης (78′ Σταυρουλάκης), Περογαμβράκης (78′ Καρυπίδης) , Στακάκης (78′ Τριαματάκης), Πατσάκης (60′ Κουρουγκιαβούρης)