Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υποβιβάστηκε στην Β΄κατηγορία Κύπρου ο Ολυμπιακός Λευκωσίας των Ντουρμισάι και Γιακουμάκη

Στην Β΄κατηγορία Κύπρου υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός Λευκωσίας μετά την χθεσινή εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Δόξα Κατωκοπιάς για τα πλέϊ άουτ της Α΄κατηγορίας της Κύπρου. 

Στη συγκεκριμένη ομάδα όπως είναι γνωστό είχε δοθεί δανεικός από τον Ιανουάριο και μετά ο επιθετικός του ΟΦΗ Φιορίν Ντουρμισάι , ενώ μαζί του πήγε ως δανεικός από τον Ιανουάριο και μετά και ο Ηρακλειώτης επιθετικός της Λαμίας Πέτρος Γιακουμάκης.

Ο Ντούρμι αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο ματς της ομάδας του και έπαιξε μέχρι και το 72΄όταν και έγινε αλλαγή, ενώ ο Π. Γιακουμάκης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

Ο 26χρονος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό και στην Κύπρο αλλά παρόλα αυτά έχει προλάβει να παίξει συνολικά σε 8 παιχνίδια και να σημειώσει 3 τέρματα, λίγες ημέρες πριν μαζέψει τα πράγματα του για να επιστρέψει στο Ηράκλειο όπου θα κριθεί το αν παραμείνει η όχι στο ρόστερ του ΟΦΗ κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όσο για τον Πέτρο Γιακουμάκη έχει παίξει σε περισσότερα ματς συνολικά 13 αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα και θα επιστρέψει στη Λαμία από την οποία όμως μένει ελεύθερος ούτως η άλλως το καλοκαίρι.