Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Υπογράφει ηγεμονικό συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ !

Ακόμη ένα τεράστιο όνομα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρίσκεται προ των πυλών της Σαουδικής Αραβίας!

Όπως αναφέρει η «Equipe», ο Νεϊμάρ τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και είναι έτοιμος να αφήσει την Παρί μετά από μία εξαετία στη γαλλική πρωτεύουσα! Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Μάλιστα, αυτό που… ζαλίζει ακόμη περισσότερο είναι ο μισθός που θα λάβει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ. Η Αλ Χιλάλ «χρυσώνει» τον Νεϊμάρ με 160 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως θα λάβει 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Μένει, επομένως, να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο ομάδων, ώστε ο 31χρονος να ενταχθεί στην ομάδα της Μέσης Ανατολής, η οποία έχει ήδη κάνει πολλαπλά μπαμ με τους Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες, Μάλκομ και Καλιντού Κουλιμπαλί!

Στα έξι χρόνια που πέρασε στο Παρίσι, ο Νεϊμάρ έζησε μπόλικες μεγάλες στιγμές ωστόσο ταυτόχρονα επικρίθηκε και πολύ έντονα ανά διαστήματα, τόσο για τις εμφανίσεις του στα μεγάλα ματς όσο και για την έλλειψη εργατικότητας. Συνολικά, μέτρησε με την Παρί 173 εμφανίσεις, με 118 γκολ και 77 ασίστ, νούμερα που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν. Ως προς τους τίτλους, κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα μεταξύ άλλων, δεν κατάφερε όμως να οδηγήσει την ομάδα σε ένα Champions League, κάτι που αποτέλεσε και ένα πεδίο έντονης κριτικής.

Πηγή: sport-fm.gr