Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φανταστική στιγμή στα γήπεδα του Ηρακλείου: Πατέρας και γιος «σφύριξαν» μαζί στον ίδιο αγώνα!

Ένα πολύ σπουδαίο γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο Μαλίων, με τους πατέρα και γιο, Χρήστο και Χαράλαμπο Χανιωτάκη να παίζουν μαζί ως διαιτητικό δίδυμο στο φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΝΟΜ και την Κ17 ΟΦΗ.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά στην οικογένεια Χανιωτάκη με τον νεαρό, Χαράλαμπο να διαδέχεται τον πατέρα του Χρήστο στην διαιτησία.

Ένα μεγάλο παράπονο που είχε, όπως αναφέρει και στις δηλώσεις του στο Primesport.gr, ο φέρελπις διαιτητής ήταν πως δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του Χρήστο, ωστόσο κάτι τέτοιο ανήκει στο παρελθόν, με τους δυο τους να μοιράζονται μία πραγματικά απίθανη στιγμή στο γήπεδο των Μαλίων.

Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, Χρήστος Χανιωτάκης για τις ανάγκες του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΝΟΜ και την Κ17 του ΟΦΗ, φόρεσε ξανά την διαιτητική στολή και στάθηκε στο πλευρό του γιου του, Χαράλαμπου που διαπρέπει μέχρι στιγμής στον χώρο, συνεχίζοντας τα όσα είχε χτίσει εκείνος στο παρελθόν.

Μία φανταστική και σπάνια στιγμή για την οικογένεια Χανιωτάκη, κάτι που άφησε να εννοηθεί και μέσω των δηλώσεων του ο Χαράλαμπος τονίζοντας πως αυτή είναι η πιο ξεχωριστή εμπειρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μέχρι τώρα το μόνο μου παράπονο, ήταν ότι δεν είχα καταφέρει να παίξω με τον πατέρα μου. Το άτομο που θαύμαζα και ήθελα να μοιάσω και να χτίσω ό,τι έχτισε. Νιώθω πολύ περήφανος που ήρθε η στιγμή, να είμαι μαζί του στο ίδιο γήπεδο και να μοιραστώ αυτή την εμπειρία. Αυτή είναι και πιο ξεχωριστή μου εμπειρία. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα.»