Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιγκεϊρέδο για τον σεισμό στην Τουρκία: «Πρόκειται για τραγωδία»

Για το φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία μίλησε σε τουρκικό Μέσο ενημέρωσης ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και νυν της Γκαζιαντέπ, Ζοάο Φιγκεϊρέδο, κάνοντας λόγο για τραγωδία.

Συνέντευξη στη «Fanatik» με την οποία αποκάλυψε τα όσα βίωσε την νύχτα που ο σεισμός χτύπησε την Τουρκία, παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Ζοάο Φιγκεϊρέδο, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι φορά τη φανέλα της Γκαζιαντέπ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο εγκέλαδος έγινε αισθητός και στην Αττάλεια, στην οποία παρέμεινε μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με την Αντάλιασπορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ:

«Η γυναίκα μου γέννησε πριν από δύο μήνες και βρίσκεται στη Βραζιλία. Επειδή ήμουν μόνος, αποφάσισα να μείνω στην Αττάλεια για μια ακόμη μέρα μετά τον αγώνα. Γενικότερα η συγκεκριμένη πόλη είναι γνωστή για τα ποιοτικά ξενοδοχεία της

Υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτοκίνητα και στήνουν σκηνές σε διαφορετικά μέρη. Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που μένουν στις εγκαταστάσεις προσφύγων. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μένουν σε λεωφορεία γιατί δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι. Ο καιρός είναι επίσης αρκετά κρύος. Όλη η Τουρκία έχει βιώσει μια τραγωδία. Ο σεισμός έγινε ακόμη αισθητός ακόμη στην Αττάλεια »

 

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR