Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλικό για καλό σκοπό των παλαιμάχων Εργοτέλη εις μνήμη του Μανώλη Σταυρουλάκη

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η ομάδα Παλαιμάχων Εργοτέλη «Μανώλης Σταυρουλάκης» θα δώσει έναν φιλανθρωπικό αγώνα (φιλικό παιχνίδι) κόντρα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, όπου σκοπός είναι η ενίσχυση συμπολιτών που έχουν ανάγκη!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00 στο Μαρτινέγκο ενώ μετά το παιχνίδι θα προσφερθεί γεύμα από την οικογένεια του αείμνηστου προέδρου των «κιτρινόμαυρων» Μανώλη Σταυρουλάκη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Με πρωτοβουλία του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη «ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου μας , με σκοπό την ενίσχυση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, μέσω των δράσεων του Δημοτικού Κοινωνικού παντοπωλείου.

Στον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαρτινέγκο στις 19:00 θα συμμετέχουν οι ομάδες του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη , και η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη τόσο για τον αγώνα όσο και για την φιλανθρωπική συνεισφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Μετά το αγώνα θα προσφερθεί γεύμα από την οικογένεια του αείμνηστου Προέδρου μας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με τιμή
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη
«ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ»