Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε για «καρδιακούς» στα Γιάννενα με γκολάρες Τοράλ-Ντιουσέ, 2-2 ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ!

Σε ένα δραματικό φινάλε στα Γιάννενα ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ντιουσέ να πετυχαίνει γκολάρα και να γράφει το τελικό 2-2!

Ο ΟΦΗ άξιζε σίγουρα κάτι καλύτερο στους «Ζωσιμάδες» αλλά το γεγονός ότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) σίγουρα είναι ενθαρρυντικό. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ροσέρο ο οποίος υποδέχθηκε άψογα μία κάθετη παράλληλη πάσα του Μορέιρα, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Μπαλογιάννη και Γκερέρο, με τον Ισπανό να πιάνει ωραία γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. 

Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να βρουν νωρίς το γκολ της ισοφάρισης σε μία φάση όπου έκρυψαν την μπάλα με τον Τοράλ να βρίσκεται απέναντι από τον Πριόρ και να πλασάρει άψογα για το 1-1. 

Ο Γκερέρο λίγο αργότερα είχε ακόμα μία ευκαιρία με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντουρμισάι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 77′ η αλλαγή του Θανάση Στάικου, ο Μπαλάν με προβολή κατάφερε να νικήσει τον Μανδά και να γράψει το 2-1. 

Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών και ενώ ο ΟΦΗ δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, έπειτα από βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή ο Λάρσον έβγαλε την σέντρα και ο επερχόμενος Ντιουσέ με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας γράφοντας το τελικό 2-2.

Ένας σημαντικός βαθμός όπως αποδείχθηκε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους και αυτή τη στιγμή ίδιους βαθμούς (5).

 

Το Primesport.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ζαχαροπλαστείο «Μαθιουδάκης» και τα Παγωτά «Κουβίδης» για την ευγενική χορηγία, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι στα Ιωάννινα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Αθανάσιος Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Ερραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (74′ Μπάλαν), Μορέιρα (88′ Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο, Παμλίδης (64′ Ριένστρα)

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αθανασίου, Πήλιος, Λιάσος, Μανσσούρ, Τσαβός και Λώλης

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Λάρσον, Μαρινάκης (46′ Τζου), Γκερέρο, Ντίκο (30′ λ.τρ. Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής (80′ Γιαννούλης), Τοράλ (71′ Ντιουσέ), Περέα (80′ Καμάου), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στίβενς, Πασαλίδης, Τοράρινσον και Μπιφουμά

Δείτε την εξέλιξη στο παρακάτω liveblog του Primesport.gr: