Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε με «τεσσάρα» κόντρα στον Εργοτέλη για τον ΠΑΟΚρουσώνα

Μία επιτυχημένη σεζόν για τον ΠΑΟΚρουσώνα ολοκληρώθηκε με νίκη απέναντι στον Εργοτέλη, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής (τελευταίας) της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με 4-1!

Ο Κυπελλούχος ΕΠΣΗ ΠΑΟΚ τελείωσε την σεζόν με τρίποντο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, με τους Κουράκη-Μεμοτσέλα να σκοράρουν από δυο τέρματα ο καθένας.

Μόλις στο 12′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον «συνήθη – ύποπτο» της φετινής σεζόν Άκη Κουράκη και πρώτο σκόρερ της ομάδας, κάνοντας το 1-0. Στο 17′ η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μεμοτσέλα.

Ο Εργοτέλης μείωσε σε 2-1 στις αρχές του δευτέρου μέρους με τον Κουτάντο, ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα στο 80′ με τον Κουράκη να πετυχαίνει το 3-1. Στο 90′ ο Μεμοτσέλα «υπέγραψε» το τελικό 4-1 για τους «ασπρόμαυρους».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚρουσώνα (Βασίλης Κρασανάκης): Βλαχάκης, Μπορμπουδάκης, Βαρδής, Παπαδιός, Κανδηλάκης, Τριάντης, Γαρεφαλάκης, Σηφάκης, Μεμοτσέλα, Ανωγειανάκης, Κουράκης

Εργοτέλης (Μιχάλης Ξημεράκης): Μιράσι, Κρασανάκης, Τβαούρι, Χότζα, Μαυροειδής, Κόκκινος, Σκούρα, Σκούφος, Κουτάντος, Ντίσα, Σαμπροβαλάκης