Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιολιτάκης στο Primesport.gr: «Δύσκολη χρονιά λόγω γηπεδικού αλλά όπλο μας ήταν το οικογενειακό κλίμα»

Ο Γιώργος Φιολιτάκης έκανε τον απολογισμό του στο Primesport.gr για την σεζόν που ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία διεκδίκησε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ικανός τεχνικός τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη σεζόν για την ομάδα του λόγω του γηπεδικού θέματος που υπήρξε, όπου αναγκάστηκαν να κάνουν προπονήσεις και να αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους, ωστόσο το οικογενειακό κλίμα και το γεγονός ότι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό βοήθησε στο να πραγματοποιήσουν αυτή την εξαιρετική πορεία!

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr:

«Η χρονιά που μόλις τελείωσε ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μας λόγω του προβλήματος με το γηπεδικό καθώς η ομάδα ήταν αναγκασμένη να προπονείται και να αγωνίζεται μακριά από τη φυσική της έδρα. Η διοίκηση έκανε ότι περνούσε απο το χέρι της ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γινόταν και το σημαντικότερο οι ποδοσφαιριστές μου είχαν υπομονή και επιμονή και εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το τελος.

Το μεγάλο μας όπλο και φέτος ήταν το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα και αυτό μας έδινε και ψυχολογία στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε φέτος.

Πιστεύω ότι η χρονιά έκλεισε με πολύ θετικό πρόσημο, καθώς η ομάδα διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές σε ένα πολύ ανταγωνιστικό όμιλο με αρκετές καλές ομάδες!

Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος και ήταν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.

Αυτό που θέλουμε τώρα όλοι μας είναι να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες για τη συνέχεια.

Τελειώνοντας Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Τυλίσου για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρές μόνο»!