Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φοβερός ΟΦΗ στη Νάξο πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στα Φανάρια (63-74)

Την 5η του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της National League 1 σημείωσε ο ΟΦΗ κερδίζοντας με 63-74  την πολύ δυνατή ομάδα του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου. 

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε ένα ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο το οποίο έληξε υπέρ της ομάδας του Β. Ράλλη με 15-28.

Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο σε διψήφιο αριθμό πόντων με την κρητική ομάδα να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 27-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό του ματς μέχρι τα μισά του δεκαλέπτου ήταν ίδιο όμως στο δεύτερο μισό του γ΄δεκαλέπτου η ομάδα της Νάξου κατάφερε να ροκανίσει την διαφορά και να την ρίξει κάτω από το διψήφιο αριθμό πόντων 1.21 πριν την λήξη (48-56) με τον ΟΦΗ όμως να τελειώνει το τρίτο δεκάλεπτο με 50-58.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να διατηρεί την υπέρ του διαφορά η οποία έπεφτε σε κάποια σημεία του ματς κάτω από τον διψήφιο αριθμό αλλά όχι κάτω από τους 9 πόντους τουλάχιστον 3 λεπτά πριν το τέλος του ματς όπου το σκορ ήταν 60-68 υπέρ της κρητικής ομάδας.

Κάπου εκεί μίλησε για τον ΟΦΗ ο φοβερός Παππάς που με κρίσιμα καλάθια καθάρισε το ματς για τον ΟΦΗ που πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 63-74 απέναντι στον ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 27-41, 50-58, 63-74