Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωστήρας: Πέμπτη και… φαρμακερή στην Κρήτη!

Τέσσερις φορές έχει ταξιδέψει φέτος στην Κρήτη ο Φωστήρας και στην καλύτερη περίπτωση έχει καταφέρει να επιστρέψει στη βάση του με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στις τρεις από αυτές, μάλιστα, δεν ηττήθηκε, αφού σε Αρχάνες με Γιούχτα την 5η αγωνιστική, Άγ. Νικόλαο με ΑΟΑΝ την 9η αγωνιστική και Τυμπάκι με ΑΟΤ την 14η αγωνιστική, σημείωσε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, το ισόπαλο 1-1!

Είχε προηγηθεί σε ματς για την 3η αγωνιστική η ήττα με σκορ 2-0 στο Γάζι από τον Αλμυρό για τον «Φονέα», ο οποίος θα έχει μία τελευταία ευκαιρία την Κυριακή (5/3) να πετύχει κάτι περισσότερο από αυτό που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι του Δημήτρη Αρναούτη θα φιλοξενηθούν στο «Μαρτινέγκο» από τον Πόρο, με στόχο να πάρουν το «τρίποντο» και -στη χειρότερη περίπτωση- να διατηρηθούν στο -3 από την κορυφή, καθώς θα απομένουν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ιστορική ομάδα του Ταύρου βρίσκεται ούτως ή άλλως σε τροχιά πρωταθλητισμού, όμως με νίκη την Κυριακή θα μπει για τα καλά στο «κάδρο» της διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Την ίδια ώρα, ο έμπειρος προπονητής δεν παύει να ζητάει χαμηλούς τόνους, αγωνιστική σοβαρότητα και ταπεινότητα από τους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας πως… των λόγων προηγούνται οι πράξεις και τα αποτελέσματα!

ΠΗΓΗ: SOCCERLIVE.GR