Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φ. Καϊμακαμούδης: «Να βοηθάω την ομάδα να παίρνει βαθμούς»

Ο Φώτης Καϊμακαμούδης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ελλοπιακό το μεσημέρι της Κυριακής.

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ και τον Γιώργο Χατζάκη παραχώρησε ο Φώτης Καϊμακαμούδης, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ελλοπιακό (Live Streaming στο Primesport.gr 26/11, 14:00).

Η ενημέρωση του ΠΟΑ:

Στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας μίλησε ο Φώτης Καϊμακαμούδης πριν το αυριανό (26/11, 14:00, Ατσαλένιο) παιχνίδι απέναντι στον Ελλοπιακό.
Αναφέρθηκε στο ματς, στο γεγονός ότι τον χαροποιεί η εξαιρετική παρουσία των παιδιών από την Ακαδημία, για την δική του πάρα πολύ κατάσταση και την δίψα του για γεμάτο Ατσαλένιο κάθε αγώνα στην έδρα μας.
Αναλυτικά:
“Ο Ελλοπιακός είναι καλή ομάδα και έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς κόντρα σε δυνατές ομάδες. Είμαστε όμως σε πολύ καλή κατάσταση, παίζουμε στο γήπεδο μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε!
Επίσης θέλω να αναφερθώ στο γεγονός που με έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα, γιατί φέτος έχει δοθεί χρόνος συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς παίχτες από τις Ακαδημίες και έχουν ανταποκριθεί πολύ θετικά!
Ατομικά θεωρώ ότι βρίσκομαι και εγώ σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, νιώθω καλά κι ελπίζω να συνεχίζω να βοηθάω την ομάδα να παίρνει βαθμούς!
Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί και να δώσει ευκαιρία στους “μικρούς”. Μέχρι στιγμής νομίζω ότι τα πηγαίνει περίφημα!
Τέλος, στόχος κι επιθυμία μας είναι μέσα από καλό ποδόσφαιρο, το γήπεδο μας να είναι γεμάτο κάθε Κυριακή που παίζουμε στο Ατσαλένιο και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας!