Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φ. Ντουρμισάϊ: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω από το ματς” (Video)

O Φιορίν Ντουρμισάι στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς στους “Ζωσιμάδες” τόνισε ότι ο ΟΦΗ αδίκησε τον εαυτό του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού της κρητικής ομάδας:

“Πριν ξεκινήσω τις δηλώσεις μου θέλουμε να συμπαρασταθούμε σαν ομάδα στα θύματα που είχαμε από την κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη χθες και γενικά σε όλους όσους είχαν προβλήματα κάτω από αυτές τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Αυτά γιατί πάνω απ΄ολα είμαστε άνθρωποι και μετά ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα για το παιχνίδι θεωρώ ότι για ακόμη μια φορά αδικήσαμε τον εαυτό μας γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκε όμως θα μπορούσαμε να χάσουμε και τον ένα βαθμό της ισοπαλίας που πήραμε . Είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και από εκεί και πέρα βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε . Ο σημερινός βαθμός θέλουμε να είναι ένα βήμα για εμάς και να μπορέσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται.

Για το εκπληκτικό γκολ του Ντιουσέ στο 2-2 ο Φ. Ντουρμισάι είπε:

“Θέλω να πιστεύω ότι χαμογέλασε και η τύχη σε εμάς μια φορά γιατί ήταν ένα καταπληκτικό γκολ και εύχομαι ο καθένας από την ομάδας και ο Ντιουσέ να συνεχίζει να βάζει τέτοια γκολ”.

Δείτε τις δηλώσεις του επιθετικού του ΟΦΗ στο παρακάτω βίντεο του Primesport.gr που βρέθηκε στους “Ζωσιμάδες”: