Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φ. Τερίμ: “Χάσαμε πόντους από ομάδες που δεν το περιμέναμε”

Παράπονα για τις καθυστερήσεις του ματς αλλά και για την φάση στο τέλος του ματς όπου ο Παναθηναϊκός ζητάει πέναλτι στη φάση του Λουκάο είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στις ερωτήσεις που δέχθηκε: 

Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός και δεν παίρνει τη νίκη και αν έχει άποψη για τη φάση του πέναλτι και μια φάση στο φινάλε που ζητάει πέναλτι στον Παναθηναϊκό: “Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας. Στο πρώτο μισάωρο είμασταν αργοί μετά δίξαμε τον κανονικό μας χαρακτήρα και παίξαμε καλύτερα και βρήκαμε ευκαιρίες. Στην αρχή στο δεύτερο μέρος χάσαμε ευκαιρίες αλλά χάσαμε πόντους που δεν το περιμέναμε καθόλου. Από την ήμερα που έχω έρθει δεν έχω πει απολύτως τίποτα για την διαιτησία . Μόνο στο πέναλτι καθυστέρησε το παιχνίδι 5,5 λεπτα έγιναν οκτώ αλλαγές υπήρχαν τραυματισμοί και είχαμε επτά λεπτά καθυστερήσεις. Εμείς θέλουμε να παίζουμε άσχετο αν παίζουμε καλά η όχι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάζουμε εμείς. Είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο ΟΦΗ , και η φάση στο τέλος του αγώνα αυτό το βλέπουμε στο βόλεϊ. Που είναι το VAR που είναι ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες εμείς θέλουμε να παίζουμε μπάλα και πρέπει να στηρίζονται οι ομάδες που παίζουν μπάλα και όχι αυτές που κάνουν καθυστερήσεις. Εμείς το λάθος το ψάχνουμε πάντα στον εαυτό μας. Παρόλα αυτά έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε βρει.” 

Ο Παναθηναϊκός βρήκε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ, σας προβληματίζει όμως ότι με λίγες τελικές του αντιπάλου η ομάδα δέχθηκε δύο γκολ: “Όσο σκοράρουμε παραπάνω γκολ από αυτά που έχουμε δεχθεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνουμε πολλές ευκαιρίες και πιέζουμε ψηλά με πολλά άτομα βρίσκει και ο αντίπαλος ευκαιρίες. Και εμένα με πειράζουν κάποια γκολ που έχουμε δεχθεί αλλά στα πλέϊ οφ θα τα διορθώσουμε όλα αυτά”. 

Για το αν πιστεύει ότι από την 4η θέση ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα παρότι έχει μείνει κάπως πίσω : “Έχουμε φέρει 3 ισοπαλίες αλλά είναι ανοικτά τα πάντα. Όσο θα κερδίζουμε εμείς θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε γιατί όταν είσαι μπροστά είναι διαφορετικά. Για τις ομάδες που θέλουν να παίζουν δεν πρέπει να γίνονται αυτά και να δίνονται τόσα λίγα λεπτά καθυστερήσεις.”