Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Εξωδιοικητικός παράγοντας ο Γ. Βρέντζος

Σε εξωδιοικητικό επίπεδο και όχι σαν μέτοχος η μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Χανιά θα συνεισφέρει ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος όπως ανακοίνωσε την Τρίτη σε σχετική συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του για τον ρόλο που θα έχει ο Γ. Βρέντζος στην ομάδα των Χανίων τόνισε:

“Δίπλα μου είναι ο Νότης Ψυλλάκης ένας άνθρωπος που η συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο στα Χανιά είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να αναφερθώ σε τρία μεγάλα ζητήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα. Από φέτος θα είναι κοντά μας στην οικογένεια των Χανίων ο Γιώργος Βρέντζος ένας επιτυχημένος τραπεζίτης στο εξωτερικό αλλά και σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου από την ενασχόληση του με τον Εργοτέλη.

Ο Γιώργος είναι χρόνια φίλος μου και πάντα αλλάζαμε απόψεις με το ποδόσφαιρο , τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας. Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε μια κουβέντα με τον Γιώργο και του πρότεινα να έρθει να βοηθήσει τα Χανιά. Μου ξεκαθάρισε όμως τότε ότι προτεραιότητα του και πρώτο μέλημα του ήταν να βρει μια λύση για την αγαπημένη του ομάδα τον Εργοτέλη. Μου υποσχέθηκε ότι αν δεν βρεθεί κάποια λύση η μοναδική ομάδα που θα ασχολούταν ποδοσφαιρικά ήταν τα Χανιά.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου και αφού δεν είχε βρεθεί λύση για την πολύπαθη ομάδα του Εργοτέλη μιλήσαμε και είπαμε ότι μπορούμε να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο την ομάδα και δώσαμε τα χέρια. Ο κ. Βρέντζος προς το παρών δεν θα είναι ούτε μέτοχος, ούτε θα έχει κάποια θέση στο διοικητικό συμβούλιο αλλά θα μας βοηθήσει εξωδιοικητικά με τις γνώσεις του , τις γνωριμίες του και τις εμπειρίες του. Τον καλοσωριζω στην οικογένεια των Χανίων και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε βάλει.