Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Επισκέφθηκαν ιδιωτικό ΙΕΚ και μίλησαν για μια μέρα στην προπόνηση

Την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθεί ανάμεσα σε σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα 360° είχε την Τρίτη 23 Μαΐου το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά.

Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων Γιάννης Ταουσιάνης συνοδευόμενος από τον team manager της ΠΑΕ Σταύρο Λαμπράκη και σχεδόν όλο το επιτελείο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διεύθυνσης του ΙΕΚ και για δυο και πλέον ώρες βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Όμιλου, όπου ανέλυσαν και περιέγραψαν στους σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Προπονητικής μια μέρα στη δουλειά.

Από την ομάδα των Χανίων το παρών έδωσαν επίσης οι βοηθοί προπονητές Χρήστος Τσιακίρης και Νίκος Μαναρώλης, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Γιώργος Γουνελάς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ο αναλυτής αγώνων Κώστας Τσαμανδούρας και ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Μπαξεβανίδης. Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέλαβε να παρουσιάσει τα στελέχη του επιτελείου της ομάδας και τις αρμοδιότητές τους, ενώ στη συνέχεια όλοι περιέγραψαν με εικόνες, σχεδιαγράμματα και βίντεο πως κυλάει μια τυπική μέρα στην ομάδα.

Μετά το πέρας της παρουσίασης οι σπουδαστές απηύθυναν ερωτήσεις στα στελέχη του επιτελείου μας ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.