Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Θέλουν να φύγουν με το διπλό από την Ηλιούπολη απέναντι στο Αιγάλεω- Το πρόγραμμα

Μετά τη σημαντική και άνετη νίκη επί του Γιούχτα στο κρητικό ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα των Χανίων δίνει ένα δύσκολο και συνάμα καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα στις 3μ.μ στο ουδέτερο γήπεδο της Ηλιούπολης απέναντι στο Αιγάλεω στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. 

H βαθμολογική απόσταση από την πρωτοπόρο Athens Καλλιθέα αυτή τη στιγμή είναι στο -6 και τα Χανιά θέλουν να την μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οδεύοντας προς την διαδικασία των πλέϊ οφ όπου θα κριθεί και η ομάδα που θα πάρει το ένα και μοναδικό εισιτήριο από τον όμιλο που δίνει την άνοδο στη Super League 1.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Γ. Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό ματς πέντε ποδοσφαιριστές με τον τιμωρημένο Τσέλιο και τους τραυματίες Λεομονή, Σιλά, Νίκολιτς και Ελευθεριάδη να μένουν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει επιλέξει ο προπονητής της ομάδας των Χανίων για το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι οι: Κλέιμαν, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Μουτόμπο, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Πέιος, Ντίας, Μιούλερ, Κόλα, Μανουσάκης, Νίλι, Μάνος, Μάναλης, Βουό, Βόρφι

To πρόγραμμα 

Πέραν της αναμέτρησης του Αιγάλεω με τα Χανιά και του Γιούχτα με την Ηλιούπολη το σημερινό πρόγραμμα για την 20η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 περιλαμβάνει άλλα δύο ματς με τον Τηλυκράτη να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Athens Καλλιθέα και τον Διαγόρα να φιλοξενεί την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά ματς για την 20η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο της Super League 2: 

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Αιγάλεω – Χανιά (15:00 sl2.muvi.com)
Διαιτητής:
 Τσακαλής (Ηλείας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Διαγόρας – Παναχαϊκή (15:00 sl2.muvi.com, Ρόδου)
Διαιτητής:
 Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Σούζας (Αν. Αττικής)

Γιούχτας – Ηλιούπολη (15:00 sl2.muvi.com, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Τηλυκράτης – Athens Kallithea (15:00 sl2.muvi.com)
Διαιτητής:
 Ρούτσης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Καλλής (Αν. Αττικής)