Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Με Ιατρούδη κόντρα στην ΑΕΚ Β

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Χανίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β, η οποία θα ανοίξει την Παρασκευή την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Να σημειωθεί ότι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» Γιάννης Ιατρούδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τα Χανιά:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (26/01) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’ που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 27/01 (15:15) στο «Σεραφείδειο» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έκαναν γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Ιμεραλιλάι και Κοκκίνης.

ADVERTISEMENT
Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ρότσα, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Σέχου, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Λεμονής, Ναζίμ, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μάναλης, Μπουτσάκης, Μαρτσάκης, Μανουσάκης, Ιατρούδης, Ζέκχοφ και Κόλα.