Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Με ψηφοφορία από τους φιλάθλους η ανάδειξη του νέου σήματος της ομάδας

Την άμεση αλλαγή του σήματος της ομάδας των Χανίων έκανε γνωστή σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Ροκάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Μάλιστα επισήμανε ότι έχουν επιλεγεί τρία σήματα τα οποία ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας των Χανίων θα κληθεί σύντομα να ψηφίσει έτσι ώστε αυτό που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους να αναδειχθεί και το νέο σήμα της Χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του για την αλλαγή του σήματος ο Αντ. Ροκάκης τόνισε:

“Αφουγκραζόμενος την θέληση και βλέποντας ότι αυτή την στιγμή αυτό που προέχει στην ομάδα είναι η ενότητα , οι κοινοί στόχοι και να έχουμε οποιοδήποτε κοντά μας με όποιον τρόπο μπορεί. Ξεκινάει λοιπόν από σήμερα η αλλαγή του σήματος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο τρία σήματα δημόσια ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας να ψηφίσουν το νέο σήμα της ομάδας. Σήμερα θα δώσω εντολή στο νομικό σύμβουλο της ομάδας να ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία έτσι ώστε αν είναι δυνατόν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχουμε και το νέο μας σήμα. Καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν σηκώνει να λείπει κανείς από αυτή την προσπάθεια.

Τα Χανιά ανέκαθεν ήταν μια πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού. Βλέπετε τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες κοντά μας δυστυχώς ιστορικές ομάδες έχουν φύγει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη γιατί δεν υπάρχει κάποιος να τους στηρίξει. “

Τέλος ο πρόεδρος των Χανίων στη σημερινή συνέντευξη τύπου έκανε γνωστή και την είσοδο στα διοικητικά της ομάδας του επίτιμου προέδρου του Α.Ο Χανιά Νότη Ψυλλάκη εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση.