Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Πήραν τον βαθμό εκτός έδρας από το Αιγάλεω παίζοντας με δέκα παίκτες από το 27΄(0-0)

Ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκε σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η ομάδα των Χανίων απέναντι στο Αιγάλεω το οποίο αντιμετώπισε στην Ηλιούπολη για την 20ή αγωνιστική της Super League 2.

Τα Χανιά αγωνίστηκαν από το 27ο λεπτό του ματς με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Μαζουλουξή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να δημιουργήσουν πολλές φάσεις στην εστία του Αιγάλεω.

Πάντως η ομάδα του Γ. Ταουσιάνη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, διαφύλαξε εύκολα το “0” στην άμυνά της, ενώ στο 85′ είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, αλλά ο Μάνος δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

22′ Από το γύρισμα του Παυλάκη, ο Νταβιώτης σούταρε στα σώματα, δεύτερο σουτ από τον Ικεότσα κόρνερ.
27′ Σέντρα Ντίας στο δεύτερο δοκάρι, δεν προλαβαίνει ο Μανουσάκης, άουτ η μπάλα
27′ Κόκκινη κάρτα για τον Μαζουλουξή, με δέκα τα Χανιά. Δεύτερη κίτρινη στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας για μαρκάρισμα στον Παυλάκη.
35′ Μακρινό σουτ του Μίσκου, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν
37′ Διαγώνιο σουτ του Μάνου από καλή θέση, μπλοκάρει στη γωνία του ο Κυρίτσης
42′ Γύρισμα του Μίσκου, ο Σταμένκοβιτς βάζει την προβολή, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν.
67′ Μεγάλη επέμβαση του Κλέιμαν στο πλασαριστό σουτ του Σταμένκοβιτς. Ο πορτιέρο των Χανίων πέφτει στη γωνία του και  παραχωρεί κόρνερ
73′ Κεφαλιά Μπάτζιου φεύγει άουτ
82′ Σουτ του Ικεότσα μπλοκάρει ο Κλέιμαν
85′ Σουτ από τον Παναγιώτου κόρνερ
85′ Tεράστια ευκαιρία για τα Χανιά. Από την κεφαλιά του Βουό έπειτα από το κόρνερ του Ντίας, ο Μάνος προσπαθεί να κάνει το τακουνάκι, αλλά δεν βρίσκει την μπάλα και αυτή καταλήγει στα χέρια του Κυρίτση.

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Πολίτης (57′ Μπαστακός), Παυλάκης, Ζιούλης, Μίκο, Γαρουφαλιάς, Μπάμπης, Ικεότσα (89′ Καρρίκι), Νταβιώτης, Μίσκου (75′ Ραμίρεζ), Σταμένκοβιτς (89′ Μπουλάρι)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Κατσούρρι (79′ Βουό), Σερβιλάκης (56′ Παναγιώτου), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσορνομάζ (30′ Μουτόμπο), Πέιος, Ντίας, Μανουσάκης (56′ Νίλι), Μάνος, Μάναλης (79′ Κόλα)