Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χανιά: Πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή (1-2)

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα των Χανίων η οποία ηττήθηκε με 1-2 από την Παναχαϊκή στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η ομάδα της Πάτρας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και αφού προειδοποίησε στο 24΄με το σουτ κεραυνό του Κέρι που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος στη συνέχεια κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 41΄με διαγώνιο σουτ του Κέρι μέσα από την περιοχή.

Η Παναχαϊκή κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα των Χανίων και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όταν στο 51΄έκανε το 0-2 με τον Κέρι να δίνει ασίστ στον Μπουρλάκη που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου.

Τα Χανιά μπόρεσαν να απαντήσουν άμεσα στο δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής και μείωσαν σε 1-2 στο 56΄με κεφαλιά του Ζιούλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεμονή και είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο 94΄να αποφύγουν την ήττα αλλά η εκτέλεση φάουλ του Μπουτσάκη βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Γκάντσιερ (46’ Ζιούλης), Γιαμπερέ, Ρότσα, Καμαρά (73’ Μπουτσάκης), Λεμονής, Κόλα (55’ Ζούνης), Πολίτης (46’ Ναζίμ), Καρλίτος (77’ Καπνίδης), Μάναλης

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράς, Κωνσταντακόπουλος (84’ Λινάρδος), Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρη (84’ λ.τρ. Τοπάλ), Μυτίδης (64’ Αλεξόπουλος), Καρακλάιτς Ν. (67’ Ρουγκάλας)