Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χατζηγιαννίδου: “Θέλουμε σε κάθε αγώνα να ευχαριστούμε τον κόσμο με την παρουσία μας στο γήπεδο”

Ο Α.Ο. ΡΕΑ επιστρέφει στο γήπεδο της Σοχώρας, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (18/12 – 13.00) την Ολυμπιάδα Υμηττού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women’s Football League – Δείτε τι δήλωσε η παίκτρια της ομάδας, Ναταλία Χατζηγιαννίδου

Η ομάδα της ΡΕΑ καλείται να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας μπροστά της ένα ακόμα ντέρμπι.

Από την πλευρά της, η έμπειρη αμυντικός, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, σημείωσε πως είδαν τα λάθη τους στο ματς με τον Εργοτέλη και εκείνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να βγάλουν το απαιτούμενο πάθος και μέσα από την ομαδική συνεργασία να πάρουν τη νίκη.

«Μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τα λάθη μας, να δούμε τι δεν πήγε καλά και είχε ως αποτέλεσμα να μην βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα.

Είναι κάτι που κάνουμε μετά από κάθε αγώνα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Την Κυριακή θα έχουμε ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι.

Θα αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα, με ταλέντο και πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της που μέχρι τώρα έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θα πρέπει να παραμείνουμε στο πλάνο μας, να βγάλουμε πάθος και μέσα από ομαδική προσπάθεια θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον κόσμο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του να βρίσκεται στις κερκίδες.

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας. Πιστεύω ότι και την Κυριακή θα είναι στο πλευρό μας. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να τον ευχαριστούμε με την παρουσία μας στο γήπεδο».