Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χαϊδάρι – ΠΟΑ 0-0: Επέστρεψε το καμάρι του Ατσαλένιου στην Γ’ Εθνική!

Ο ΠΟΑ πήρε την ίσως πιο γλυκιά ισοπαλία της ιστορίας του απέναντι στο Χαϊδάρι 0-0, αλλά χάρη σε αυτή και στη νίκη του Ατρόμητου Πειραιά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Ποντίων, επιστρέφει από σήμερα στην Γ’ Εθνική κατηγορία!
 

O ΠΟΑ δεν κατάφερε να κερδίσει στο Χαϊδάρι αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, καθώς η νίκη του Ατρόμητου Πειραιά στον Ασπρόπυργο σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Δύο σενάρια ήταν εκείνα που έστελναν τον ΠΟΑ από σήμερα στην Γ’ Εθνική, η νίκη στο Χαϊδάρι ή ήττα του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου, με το δεύτερο να επικρατεί και τους “πράσινους” να πανηγυρίζουν την άνοδο τους στις Εθνικές κατηγορίες και θα παρακολουθήσει τις τελευταίες αγωνιστικές, όντας αδιάφορος καθώς η αποστολή του εξετελέσθη.

Ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κατάφερε να απειλήσει πρώτος, με σουτ του Παπασπύρου, που κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Καλαματιανού στο 2′, με την συνέχεια να έχει ως οδηγούς της αναμέτρησης τους γηπεδούχους, που ήλεγξαν το παιχνίδι και κράτησαν με οργανωμένη άμυνα, μακριά από την περιοχή τους, τους πράσινους, προσπαθώντας από την πλευρά τους να διασπάσουν την άμυνα του ΠΟΑ, από τον άξονα.

Στο 22′ η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για το Χαϊδάρι, με τον Παληγεώργο να εκτελεί φάουλ από καλή θέση και τον Γιάννη Ρουμπάκη με διπλή προσπάθεια να αποκρούει, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου και πάλι ο Παληγεώργος είχε τελική προσπάθεια με κεφαλιά εκτός εστίας.

Στο 34′ ο αρχηγός του ΠΟΑ, Νίκος Κερμενίδης σούταρε από απόσταση, πάνω από τα δοκάρια του Καλαματιανού, ενώ στιγμές αργότερα ο Παληγεώργος που πήγε να εκμαιεύσει πέναλτι, με πτώση στην περιοχή, παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον κ. Κολορίζο.

Στο 45′ ο Καϊμακαμούδης απώλεσε τεράστια ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον ΠΟΑ, όταν από την μικρή περιοχή με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κερμενίδη, δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εκατέρωθεν σπουδαίες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Αρχικά στο 53′ από πάσα του Καϊμακαμούδη ο Αρμόα τσίμπησε την μπάλα στην μικρή περιοχή με τον τερματοφύλακα του Χαϊδαρίου να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 61′ ο Τζανιδάκης έκανε το σουτ, ο Ρουμπάκης απέκρουσε ασταθώς, με τον Μακρά στην επαναφορά, από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ, σε μία απίστευτη χαμένη φάση για το Χαϊδάρι

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω των συνεχόμενων αλλαγών αλλά και διαχείρισης από πλευράς ΠΟΑ, που έμαθε τα ευχάριστα νέα που ήρθαν από την Γκορύτσα και με τον βαθμό υπέρ του, δεν ρίσκαρε να πάρει κάτι παραπάνω, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Τελευταία υποχρέωση για τον ΠΟΑ, η νέα εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.

Χαϊδάρι (Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης (61′ Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίδηλας, Μπιτάλης, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαράς (61′ Καμπέρης), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (58′ Μακράς) 

ΠΟΑ (Πίτσος): Ρουμπάκης Ι. Νάτος, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Μ., Παπασπύρος (90′ Βοργιάς), Κεφαλούκος, Καϊμακαμούδης (79′ Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Αρμόα (72′ Σφυρογιαννάκης), Ικεότσα