Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χειρουργείται σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου ο Β. Σηφάκης

Άμεσα θα γίνει το χειρουργείο στο πόδι στον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα του Διαγόρα Βασίλη Σηφάκη που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΟΦΗ στη Ροδίτικη ομάδα. 

Ο άτυχος γκολκίπερ που υπέστη κάταγμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα εγχειριστεί σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου με την ΠΑΕ Διαγόρας από την μεριά της να εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, ευχαριστώντας παράλληλα και την ΠΑΕ Πανχαϊκή αλλά και την γιατρό Αγλαϊα Σταθροθανασοπούλου για την άμεση διεκπεραίωση της μεταφοράς του παίκτη στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ για την άριστη φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στο επόμενο γύρο! Ευχαριστουμε την γιατρό ΑΓΛΑΪ́Α ΣΤΑΘΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ για την άμεση διεκπεραίωση μεταφοράς του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΗΦΑΚΗ στο νοσοκομείο της ΠΑΤΡΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. Ο ποδοσφαιριστής σήμερα θα διακομιστεί στο ιατρικό κέντρο ΦΑΛΗΡΟΥ καθώς θα χειρουργηθεί ύστερα απο τον σοβαρό τραυματισμό. Σύσσωμη η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ εύχεται περαστικά καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στον ποδοσφαιριστή μας ΒΑΣΙΛΗ ΣΗΦΑΚΗ.”