Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωρίς Κοκορέλια και με δύο αμφίβολους κόντρα στις Μοίρες η Δαμάστα

Έπειτα από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την συνταρακτική απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη, η Δαμάστα αντιμετωπίζει το Σάββατο τις Μοίρες για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
 
 
Ο ξαφνικός θάνατος του φυσικού ηγέτη της Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, έκανε το κλίμα πολύ βαρύ στις τάξεις της ομάδας, καθώς ο εκλιπών ήταν πάντα στο πλάι του συλλόγου.
 
 
Όμως, οι «μπλε» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν και για εκείνον στις νίκες, υποδεχόμενοι αύριο το απόγευμα τις Μοίρες στην έδρα της ομάδας.
 
 
Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί σήμερα, με τον Δημήτρη Κόκκινο να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Κοκορέλια ο οποίος απουσιάζει εκτός Ηρακλείου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ταμπάκης και Στρατηγάκης, με τον δεύτερο να αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα.
 
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αυριανή αναμέτρηση η Δαμάστα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσει την μνήμη του πρώην προέδρου της, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή, όπως θα γίνει εξάλλου και σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΗ το Σαββατοκύριακο.