Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στο Βόλο σήμερα ο ΟΦΗ

Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα που συνδυάστηκαν και με μέτριες ως κακές εμφανίσεις ο ΟΦΗ θέλει να αφήσει πίσω του αυτό το κακό διάστημα και να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League στο σημερινό ματς που έχει στις 6.15 μ.μ (Primesport.gr Live) με αντίπαλο το Βόλο στο Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής. 

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από 1,5 μήνας που ο ΟΦΗ γεύτηκε την τελευταία του νίκη στη Super League και αυτή ήταν απέναντι στην ΑΕΚ στο γήπεδο του με 2-0. Μετά ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, η εσωστρέφεια και η δικαιολογημένη γκρίνια από τον κόσμο της ομάδας για την εικόνα κυρίως του ΟΦΗ.

Η δεύτερη διακοπή ήρθε σαν βάλσαμο για το κρητικό συγκρότημα που όμως σήμερα απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Βόλο που δεν έχει κερδίσει φέτος εκτός έδρας πρέπει να αποδείξει ότι έμαθε από τα λάθη του και θα παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα σε ακόμη ένα ματς υπάρχουν τρεις σημαντικές απουσίες καθώς εκτός μάχης τέθηκαν ο τιμωρημένος Βούρος και οι τραυματίας Μπάκιτς και Τοράλ.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Βόλο είναι οι Χριστογεώργος, Mπάουμαν, Λάρσον, Μαρινάκης, Aμπάντα, Tοράρινσον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Κουτεντάκης, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Mεγιάδο, Αποστολάκης, Nέιρα, Ριέρα, Mοσκέρα. Φελίπε. Ντίκο. 

Με ένα τερματοφύλακα και χωρίς Μπερτόγλιο ο Βόλος 

Ο Βόλος από την άλλη βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο με τον Άνχελ Λόπεθ να θέλει να κάνει θετικό ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Μαγνησίας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως σε ακόμη ένα ματς για τους Βολιώτες που έχουν στην αποστολή μόλις ένα τερματοφύλακα τον Κότνικ αφού είναι σοβαρά τραυματίας οι Σαμπάνης και Παπαδόπουλος, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Μπερτόγλιο.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Βόλου για το ματς με τον ΟΦΗ είναι οι: Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης, Γκαρσία. 

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδριανός από την Αχαϊα με βοηθούς του τους Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία και Πετρόπουλο από την Αρκαδία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Mατσούκας από την Αιτωλοακαρνανία ,με τον Ζαμπαλά από την Ήπειρο στο VAR και βοηθό του τον Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική.