Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…

Ολοκληρώθηκε μία ονειρική σεζόν για τον Μοχό, ο οποίος κατάφερε έπειτα από 12 χρόνια να επιστρέψει στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου, κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Μία σεζόν που ήταν μόνιμα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά είχε από κοντά έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Φαιστός, με την οποία τερμάτισαν ισόβαθμοι, αλλά ο Μοχός είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων. 

Την περασμένη Κυριακή έφτασε η στιγμής της δικαίωσης με την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μία ημέρα όπου δεν γιόρτασε μόνο η ομάδα αλλά και ολόκληρη η κοινωνία της περιοχής αναγνωρίζοντας πέρα από την επιτυχία, το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. 

Ένα έργο της Διοίκησης που έχει κάνει ξανά το σωματείο νοικοκυρεμένο και προσπαθεί να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από τον Νοέμβριο του 2021 που ανέλαβε ο Αντώνης Λεκάκης την τεχνική ηγεσία, ο Μοχός έχει φτιάξει μία ομάδα με «μέταλλο» νικητή. Μία ομάδα που πάλεψε και πέρυσι για την άνοδο, ωστόσο φέτος είχε όλο τον χρόνο από το καλοκαίρι για να φτιάξει αυτή την πρωταθλήτρια ομάδα. 

Η συνεργασία της Διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου Στέλιου Λαδουκάκη με τον Αντώνη Λεκάκη είναι άψογη, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση και όπως λέει και η παροιμία «όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…» όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Εξάλλου ο 48χρονος τεχνικός έχει παραστάσεις από Α1 ΕΠΣΗ, έχοντας στο παρελθόν επιτυχημένες πορείες με τον Ρωμανό και αποτελεί βασική επιλογή της Διοίκησης να τον κρατήσει στον πάγκο, μιας και αυτός αποτέλεσε τον πρωτομάστορα της ανόδου!