Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεν συνεχίζει στις ακαδημίες του Αλμυρου ο Μιχάλης Επιτροπάκης

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την οικογένεια του Αλμυρού ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και των ομάδων υποδομής Νέων Αλμυρού Μιχάλης Επιτροπάκης.

Ο κ. Επιτροπάκης είχε αναλάβει πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020 ως τεχνικός διευθυντής των υποδομών του συλλόγου.

Στην δήλωσή του για το τέλος της συνεργασίας του με τον σύλλογο, ο κ. Επιτροπάκης ανέφερε τα εξής: «Μετά από μια τριετία στην Ακαδημία Αλμυρού και στις ομάδες υποδομής των Νέων Αλμυρού ολοκληρώνεται η συνεργασία μου με τον σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας είχε καταρτιστεί ένα πλάνο για να μπουν οι βάσεις για το μέλλον των υποδομών του Αλμυρού. Μέσα από την καθημερινή δουλειά και προσπάθεια, μαζί με την διοίκηση και τους συνεργάτες προπονητές καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα οικοδόμημα στις υποδομές του Αλμυρού, όπως πρέπει να είναι η δομή στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης. Μαζί με τα υπάρχοντα παιδιά της Ακαδημίας Αλμυρού, δημιουργήσαμε τρεις αναπτυξιακές ομάδες, συνδέοντας έτσι την Ακαδημία με την πρώτη ομάδα. Οι ομάδες αυτές ήταν οι Νέοι Αλμυρού (συμμετέχοντας αρχικά στην Β’ Κατηγορία και καταφέρνοντας ως πρωταθλήτρια να ανέλθει στην Α2 Κατηγορία τη σεζόν 2022-2023), οι Νέοι Αλμυρού Β’ που παίζοντας στην Β’ ΕΠΣΗ αποτέλεσαν μια πρωτοποριακή ομάδα για το τοπικό ποδόσφαιρο και η αναπτυξιακή ομάδα Youth League. Μέσα από αυτή την διαδικασία δημιουργήθηκαν 70 νέα δελτία ποδοσφαιριστών, αποτελώντας παρακαταθήκη και εγγύηση για το μέλλον του συλλόγου. Σίγουρα περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση σε παιδιά μικρότερων ηλικιών για τα τμήματα της Ακαδημίας, παρότι έγιναν προσπάθειες και ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή. Ωστόσο, το συνολικό αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς και του πλάνου τριετίας που τέθηκε, δημιούργησε την δομή και τις βάσεις για τις υποδομές που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο των Νέων Αλμυρού και της Ακαδημίας κ. Πολύδωρο Σταματάκη και τους βασικούς συνεργάτες του κ. Γιώργο Γκαβόπουλο, Ντίνο Κουτρούλη και Γιώργο Κόλλια, που ήταν καθημερινά μαζί μας, τις διοικήσεις της πρώτης ομάδας, όλους τους προπονητές των ομάδων και της Ακαδημίας που συνεργάστηκα αυτή την τριετία, τους γονείς των παιδιών και βέβαια όλα τα παιδιά που αποτελούν το αύριο του Αλμυρού».