Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία (3-0)

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε 3-0 της Λαμίας με τον Κωνσταντέλια να έχει κέφια καθώς σκόραρε, είχε ασίστ ενώ ο Λουτσέσκου είδε τους δύο πλάγιους μπακ του να χρίζονται σκόρερ. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο δικέφαλος μετά το τρίποντο που πήρε.

Τέσσερις μέρες μετά την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Conference League μετά τη νίκη στη Γερμανία επί της Άιντραχτ ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τη Λαμία για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League και η ομάδα του Λουτσέσκου παρά τις αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, παρουσιάστηκε σοβαρή και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 και να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κωνσταντέλιας που είχε κέφια καθώς σκόραρε, είχε ασίστ ενώ ο Λουτσέσκου είδε τους δύο πλάγιους μπακ του να χρίζονται σκόρερ. Ο διεθνής μέσος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Για να ακολουθήσει το 2-0 από τον Ράφα Σοάρες ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάστρε. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ και το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο αλλά και η επιστροφή των Τζίμα και Λύρατζη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83′ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76′ Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70′ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83′ Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (70′ Σαμάτα).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59′ Μάλτσι), Τζανράδης, Μαρτίνεθ (60′ Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος.

Πηγή: sport24.gr