Την ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη της ΑΕΚ στην αναμέτρηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Kicks academy”, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρικόπουλος και εκτέλεσε ο Κολιμάτσης, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε στο 9’ με σουτ του Μούτσα.

Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 36′, με τον Πιστικό να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Καλλιάρο, ο οποίος είχε απάντηση.

Στο 43’ ο Κοντορουχάς έκανε το 3-0 για την ΑΕΚ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Γεωργέας συνδυάστηκε με τον Κρουσελίντσκι, με τον τελευταίο να νικά τον Καλαφάτη για το 4-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 60’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαϊτάκη, ο Πιστικός σούταρε από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 70’ ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Σταυρόπουλο να κάνει το σουτ, τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή τέρματος, ενώ στην επαναφορά ο Σημαντηράκης σούταρε, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 78’ ο Φαϊτάκης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, όμως ο Καλλιάρος είχε ξανά απάντηση.

Στο 80’ ο Βάσιλας πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για την ΑΕΚ.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καλαϊτζάκης (65’ Τσερεβελάκης), Σημαντηράκης, Σέχου, Χότζα, Ζαχαριουδάκης (46’ Σταυρόπουλος), Πορτοκαλλίδης, Φανουράκης (46’ Μπλίντο), Πιστικός (75’ Τακάκης), Φαϊτάκης, Αδαμάκης.