Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άλλη ομάδα με Χωματά η Τύλισος

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ο Δημήτρης Χωματάς έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί η Τύλισος, που δείχνει ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

Ένα «ηλεκτροσόκ» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας θέλησε να δώσει πριν να είναι αργά  η διοίκηση της Τυλίσου και από τους πρώτους αγώνες φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα.

Η άφιξη του Δημήτρη Χωματά βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε οι παίκτες της Τυλίσου να πιστέψουν και πάλι στους εαυτούς τους, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, το οποίο και τους έχει φέρει μία μόλις… ανάσα, έναν βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία.

Εμφανίσεις όπως η χθεσινή απέναντι στον Μοχό, είναι οδηγός για την συνέχεια της σεζόν στην ομάδα του Μαλεβιζίου, που έχει περιθώρια βελτίωσης, με το ζητούμενο να είναι η διάρκεια, κυρίως στα επόμενα παιχνίδια με Ποσειδώνα και Μοίρες, χωρίς να σημαίνει πως στα υπόλοιπα δεν θα πρέπει να παλέψει εξίσου, ούτως ώστε να «αγκαλιάσει» την παραμονή.

Οι τραυματισμοί των Ελευθεράκη και Κέσκου, παρά την στενοχώρια που επέφεραν, συσπείρωσαν περισσότερο την ομάδα ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και μένει να δούμε αν κάτι που φαινόταν σαν… άπιαστο όνειρο πριν μερικές εβδομάδες, γίνει πραγματικότητα.